Ingang sportzalen

Ingang sportzalen is een Sportcomplex gelegen aan Citroenvlinder 87 in Apeldoorn.

Meer informatie over Ingang sportzalen in Apeldoorn

Het Kristal in Apeldoorn is een multifunctionele locatie met onder andere een zwembad en sportzalen. In het zwembad worden verschillende wateractiviteiten georganiseerd, zowel voor speciaal onderwijs als regulier zwemmen. Het zwembad wordt beheerd door AquaActief, waar je meer informatie kunt vinden over activiteiten en tarieven. De sportzalen worden overdag gebruikt voor bewegingsonderwijs en 's avonds voor sportactiviteiten voor de buurt en verenigingen. Zowel het zwembad als de sportzalen worden beheerd en verhuurd door Accres. Voor reserveringen kun je mailen naar verhuur@accres.nl. Voor een kinderfeestje kun je terecht bij AquaActief, waar je anderhalf uur kunt zwemmen en spelen in het Kristal. Er zijn speelmaterialen aanwezig en je kunt ook een DJ boeken voor een knallend feest. Reserveren kan via info@aquaactief.nl.

Wil je weten wat Ingang sportzalen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ingang sportzalen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ingang sportzalen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ingang sportzalen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Ingang sportzalen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ingang sportzalen

Bezoekers bekeken ook