INTENSIVIVE - Training & Coaching

INTENSIVIVE - Training & Coaching is een Trainingscentrum gelegen aan Hommel 69 in Apeldoorn.

Meer informatie over INTENSIVIVE - Training & Coaching in Apeldoorn

De tekst gaat over coaching en training in Apeldoorn. Het doel van de organisatie is om mensen gezonder, fitter en gelukkiger te maken. Ze bieden complete trajecten aan waarbij niet alleen wordt getraind, maar ook aandacht wordt besteed aan voeding, ontspanning, slaap, stressmanagement en de juiste mindset. Het uitgangspunt is dat ieder persoon verschillend is en daarom wordt er maatwerk geleverd op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en begeleiding bij het fysieke trainen. Er wordt gebruik gemaakt van training en coaching, waarbij de vitaliteitspiramide als leidraad wordt genomen. Het resultaat van de trajecten is meer rust, overzicht en een fittere en energiekere versie van jezelf. Intensivive is gespecialiseerd in ondernemers en ZZP'ers en biedt maatwerk aan. Ze onderscheiden zich door te streven naar blijvend resultaat en hebben expertise op het gebied van gedragsverandering. Daarnaast bieden ze ook personal training aan en hebben ze een eigen locatie in Apeldoorn.

Wil je weten wat INTENSIVIVE - Training & Coaching verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van INTENSIVIVE - Training & Coaching of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij INTENSIVIVE - Training & Coaching? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je INTENSIVIVE - Training & Coaching het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar INTENSIVIVE - Training & Coaching reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. INTENSIVIVE – Training & Coaching

Bezoekers bekeken ook