Intratuin Parkeren

Intratuin Parkeren is een Tuincentrum gelegen aan De Voorwaarts 420 in Apeldoorn.

Meer informatie over Intratuin Parkeren in Apeldoorn

Intratuin Apeldoorn is veel meer dan alleen een tuincentrum. In hun grote pand is van alles te beleven voor jong en oud. Je kunt er rustig rondkijken, dieren knuffelen en workshops volgen. Ze bieden inspiratie en tips voor huis, tuin, terras en dier. In het gezellige restaurant 'De Proeftuin' kun je ontbijten of een pauze nemen tijdens het winkelen. Ze zijn te volgen op Facebook, Instagram en TikTok om op de hoogte te blijven van trends, evenementen, workshops en inspiratie. Daarnaast bieden ze verschillende adviesgesprekken aan over onder andere kantoor- en interieurbeplanting, tuinontwerp en beregeningssystemen. Ook worden er workshops georganiseerd voor kinderen, zoals het knutselen van een egel. Intratuin Apeldoorn heeft vacatures beschikbaar en biedt personeelskorting aan.

Wil je weten wat Intratuin Parkeren verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Intratuin Parkeren of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Intratuin Parkeren? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Intratuin Parkeren het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Intratuin Parkeren reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Intratuin Parkeren

Bezoekers bekeken ook