Irina Beautysalon

Irina Beautysalon is een Schoonheidssalon gelegen aan Uddelerveen 44 in Uddel.

Meer informatie over Irina Beautysalon in Uddel

Irina Beautysalon is een kleine en sfeervolle schoonheidssalon gelegen in Uddel. Ze bieden verschillende behandelingen aan, zoals gezichtsbehandelingen, harsen, anti-aging en acne behandeling, wimpers en wenkbrauwen verven, massage en make-up. Irina is een gediplomeerde schoonheidsspecialiste met veel ervaring en hecht veel waarde aan hygiëne, gastvrijheid, transparantie en integriteit. Ze biedt verschillende behandelingen aan tegen betaalbare prijzen, zoals een korte, medium of lange behandeling, acne behandeling, anti-aging behandeling, microdermabrasie behandeling en lash lift behandeling.

Wil je weten wat Irina Beautysalon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Irina Beautysalon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Irina Beautysalon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Irina Beautysalon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Irina Beautysalon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Irina Beautysalon

Bezoekers bekeken ook