Jin Long

Jin Long is een Chinees afhaalrestaurant gelegen aan De Eglantier 608-609 in Apeldoorn.

Meer informatie over Jin Long in Apeldoorn

Jin Long is een Chinees Indisch restaurant gevestigd in de wijk Maten te Apeldoorn. Ze bieden heerlijke traditionele gerechten en specialiteiten die zowel afgehaald als in het restaurant genuttigd kunnen worden. Vanwege de coronamaatregelen is het restaurantgedeelte momenteel gesloten, maar u kunt wel aan de bar zitten en van uw drankje genieten. Daarnaast biedt Jin Long ook catering aan huis of bij bedrijven. Houd hun website en sociale media in de gaten voor updates over wanneer het restaurant weer open zal zijn. De openingstijden zijn van maandag tot donderdag van 16:00 tot 21:00 uur en op vrijdag tot zondag van 12:00 tot 21:00 uur, inclusief feestdagen.

Wil je weten wat Jin Long verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Jin Long of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Jin Long? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jin Long het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Jin Long reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Jin Long

Bezoekers bekeken ook