Johnson Marketing

Johnson Marketing is een Internetmarketing gelegen aan Prins Willem-Alexanderlaan 421 in Apeldoorn.

Meer informatie over Johnson Marketing in Apeldoorn

Johnson Marketing is een bedrijf dat gespecialiseerd is in marketing in de zorgsector. Ze helpen zorgorganisaties met verschillende aspecten van zorgmarketing, zoals het werven van zorgpersoneel, het aantrekken van nieuwe cliënten en het verkopen van zorgproducten. Ze richten zich onder andere op verpleging, verzorging, thuiszorg, ziekenhuizen, gehandicaptenzorg, GGZ, e-health en huisartsen. Ze bieden specifieke diensten aan gericht op het beter vindbaar worden van zorgaanbieders, het werven van zorgprofessionals en het verlagen van acquisitiekosten onder verwijzers. Ze hebben samengewerkt met verschillende zorgorganisaties, zoals Santé Partners, Ksyos, Onze Huisartsen, Zorg-Advies Twente, ExpertCare Academy, Growtivity, Elyse Klinieken en Akkolade. Johnson Marketing is gevestigd in Apeldoorn en kan gecontacteerd worden via telefoonnummer 085 401 02 76 of e-mailadres welkom@johnsonmarketing.nl.

Wil je weten wat Johnson Marketing verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Johnson Marketing of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Johnson Marketing? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Johnson Marketing het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Johnson Marketing reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Johnson Marketing

Bezoekers bekeken ook