Jolanda's Hairstyling

Jolanda's Hairstyling is een Kapper gelegen aan Schotweg 76 in Apeldoorn.

Meer informatie over Jolanda's Hairstyling in Apeldoorn

Jolanda's Hairstyling is een kapsalon in Apeldoorn, opgericht door Jolanda na haar kappersopleiding in Arnhem. Na 20 jaar te hebben gewerkt bij Kapsalon IJsseldijk, besloot ze in 2009 voor zichzelf te beginnen. De salon bevindt zich aan de Schotweg in Apeldoorn West en Jolanda heeft met hulp van familie en vrienden een mooie kapsalon naast haar huis gebouwd. De klantenkring is de afgelopen jaren gegroeid en elke 10 weken komt er een stagiaire van het ROC Apeldoorn om te assisteren. Jolanda volgt zelf ook regelmatig opleidingen om goed kleuradvies te kunnen geven en de juiste kleurtechnieken toe te passen. Afspraken kunnen online gemaakt worden via het kapperssysteem Barbersbooking of telefonisch. Daarnaast is er ook een prijslijst beschikbaar en kan er contact opgenomen worden via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Jolanda's Hairstyling verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Jolanda's Hairstyling of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Jolanda's Hairstyling? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jolanda's Hairstyling het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Jolanda's Hairstyling reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Jolanda’s Hairstyling

Bezoekers bekeken ook