Jolita SkinCare, Huidpraktijk

Jolita SkinCare, Huidpraktijk is een Schoonheidssalon gelegen aan Gardenierslaan 3 in Apeldoorn.

Meer informatie over Jolita SkinCare, Huidpraktijk in Apeldoorn

Jolita SkinCare is een salon in Apeldoorn gespecialiseerd in huidadvies, huidbehandeling en huidverbetering. Jolita is een gediplomeerd cosmetisch huidspecialist en biedt behandelingen aan voor de gevoelige huid en huidaandoeningen zoals acné, rosacea, couperose, psoriasis, eczeem, clownseczeem en pigmentvlekken. Daarnaast biedt ze ook reguliere cosmetische behandelingen aan, zoals gezichtsmassages en huidverbeterende behandelingen, waaronder microneedling. Jolita werkt met natuurcosmetica van Dr. Baumann Cosmetics, die vitamines en huideigen vetten bevatten. De producten van Dr. Baumann kunnen gemakkelijk online besteld worden via de webshop van Jolita. Voor een professionele huidanalyse kan gebruik gemaakt worden van de Skin Scanner van Jolita SkinCare. Klanten kunnen contact opnemen om klant te worden en inloggegevens te ontvangen voor de webshop.

Wil je weten wat Jolita SkinCare, Huidpraktijk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Jolita SkinCare, Huidpraktijk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Jolita SkinCare, Huidpraktijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jolita SkinCare, Huidpraktijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Jolita SkinCare, Huidpraktijk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Jolita SkinCare, Huidpraktijk

Bezoekers bekeken ook