Judo Academy Stedendriehoek - Apeldoorn

Judo Academy Stedendriehoek - Apeldoorn is een Judoschool gelegen aan Voldersdreef 303 in Apeldoorn.

Meer informatie over Judo Academy Stedendriehoek - Apeldoorn in Apeldoorn

Dit artikel gaat over de belangrijke feiten van Judo Academy Stedendriehoek. Ze bieden judolessen aan in verschillende plaatsen, waaronder Apeldoorn, Klarenbeek, Terwolde, Twello en Voorst. Ze hebben verschillende lessen, zoals Tuimeljudo voor kinderen van 3 tot 5 jaar, Jeugdjudo voor kinderen van 6 tot 15 jaar, Wedstrijdjudo, Seniorenjudo, Zwarte band training en Kracht & conditietraining. Daarnaast bieden ze ook de mogelijkheid om clinics te organiseren voor scholen of bedrijven. Ze hebben ook een judoshop waar je verschillende judo-artikelen kunt bestellen.

Wil je weten wat Judo Academy Stedendriehoek - Apeldoorn verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Judo Academy Stedendriehoek - Apeldoorn of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Judo Academy Stedendriehoek - Apeldoorn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Judo Academy Stedendriehoek - Apeldoorn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Judo Academy Stedendriehoek - Apeldoorn reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Judo Academy Stedendriehoek – Apeldoorn

Bezoekers bekeken ook