Jules Verne

Jules Verne is een Restaurant gelegen aan Raadhuisplein 3 in Apeldoorn.

Meer informatie over Jules Verne in Apeldoorn

In Apeldoorn is het restaurant Jules Verne een begrip. Het staat bekend om zijn gezelligheid, persoonlijke service en kwaliteit. Op de menukaart staan heerlijke gerechten die worden aangepast aan de seizoenen en geïnspireerd zijn door smaken en ingrediënten van over de hele wereld. Naast de reguliere menukaart biedt Jules Verne ook een maandelijks wisselend vijf gangen menu aan, dat zowel vis, vlees als vegetarische opties bevat. Het restaurant beschikt ook over een vergaderruimte voor maximaal 75 personen, die voor verschillende doeleinden kan worden gebruikt. Kortom, Jules Verne is een veelzijdige en gastvrije locatie in Apeldoorn waar je kunt genieten van heerlijk eten en verschillende evenementen kunt organiseren.

Wil je weten wat Jules Verne verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Jules Verne of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Jules Verne? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jules Verne het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Jules Verne reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Jules Verne

Bezoekers bekeken ook