Kapsalon Apeldoorn

Kapsalon Apeldoorn is een Kapper gelegen aan Molenstraat-Centrum 381 in Apeldoorn.

Meer informatie over Kapsalon Apeldoorn in Apeldoorn

Kapsalon Apeldoorn is een populaire kapsalon in het centrum van Apeldoorn. Bij aankomst word je hartelijk ontvangen en bespreek je je wensen met het professionele team. Ze bieden verschillende behandelingen aan, zoals het verven van je haar, haarverlenging en knip- en stylebeurten. De klanten zijn erg tevreden over de kapsalon en prijzen de getalenteerde en vriendelijke kapper Saar. Ze is goed in luisteren naar de wensen van de klant en kan goed met kinderen omgaan. De salon is mooi ingericht en altijd schoon. Kapsalon Apeldoorn maakt gebruik van hoogwaardige producten en je kunt in 2023 zelfs een afspraak maken via de app.

Wil je weten wat Kapsalon Apeldoorn verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon Apeldoorn of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon Apeldoorn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon Apeldoorn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Kapsalon Apeldoorn reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon Apeldoorn

Bezoekers bekeken ook