Kapsalon Haaridee Apeldoorn in Ugchelen

Kapsalon Haaridee Apeldoorn in Ugchelen is een Kapper gelegen aan Bouwhofweg 61 in Ugchelen.

Meer informatie over Kapsalon Haaridee Apeldoorn in Ugchelen in Ugchelen

Haaridee is een heren- en dameskapper in Apeldoorn/Ugchelen. De salon is een Trinity Partnersalon en een Official Tailor's Partnersalon, wat betekent dat ze veel te bieden hebben. Er is veel aandacht besteed aan de ambiance en er wordt gewerkt op afspraak om wachttijden te voorkomen. De salon is ook geschikt voor mensen die overprikkeld zijn na Covid 19. Het is een gezellige kleinschalige privé salon waar rust en een moment voor jezelf centraal staan. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende knip- en snijtechnieken naar de laatste trends. Haaridee biedt niet alleen knipbehandelingen, maar ook eerlijk advies en zorg voor het haar, de hoofdhuid en haarstructuur. Ze blijven op de hoogte van de nieuwste trends en bieden ook oplossingen voor dun haar. Daarnaast verkopen ze professionele producten van topmerken. De salon is 24 uur per dag bereikbaar voor het maken van een afspraak.

Wil je weten wat Kapsalon Haaridee Apeldoorn in Ugchelen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon Haaridee Apeldoorn in Ugchelen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon Haaridee Apeldoorn in Ugchelen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon Haaridee Apeldoorn in Ugchelen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Kapsalon Haaridee Apeldoorn in Ugchelen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon Haaridee Apeldoorn in Ugchelen

Bezoekers bekeken ook