Kapsalon Hair Central

Kapsalon Hair Central is een Kapper gelegen aan Arnhemseweg 191 in Apeldoorn.

Meer informatie over Kapsalon Hair Central in Apeldoorn

Hair Central Kappers is een trendy kapsalon in Apeldoorn waar klanten kunnen genieten van een hartelijk ontvangst, deskundig advies en professionele behandelingen. Het team van allround kappers is continu op de hoogte van de laatste trends en technieken. Bij Hair Central kunt u terecht voor knipbeurten, kleuringen en complete metamorfoses. Balayage is een populaire techniek die zorgt voor een natuurlijk en subtiel effect. Het groeit mooi en natuurlijk uit, waardoor het weinig onderhoud vereist. Ook biedt de salon advies over bruidskapsels en is er een speciale korting voor klanten die samen komen. De kapsalon is gevestigd aan de Arnhemseweg 191 in Apeldoorn en is geopend op verschillende dagen en tijden.

Wil je weten wat Kapsalon Hair Central verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon Hair Central of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon Hair Central? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon Hair Central het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Kapsalon Hair Central reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon Hair Central

Bezoekers bekeken ook