Kapsalon Hair Design

Kapsalon Hair Design is een Kapper gelegen aan Korenstraat 130 in Apeldoorn.

Meer informatie over Kapsalon Hair Design in Apeldoorn

De tekst gaat over een kapsalon in Apeldoorn. In de tekst staat dat er beperkte keuzes zijn voor kleurbehandelingen die online geboekt kunnen worden. Klanten worden aangeraden om telefonisch contact op te nemen voor advies en om een afspraak te maken. De kapsalon biedt verschillende specialisaties aan, zoals krullen knippen, kleurbehandelingen en bruidskapsels. Klanten kunnen ook spaarpunten verzamelen voor kortingen op behandelingen of producten. Er is ook een vriendinnenkaart waarmee klanten korting kunnen krijgen. De tekst eindigt met enkele positieve reviews over de kapsalon en informatie over contact, openingstijden en het maken van een online afspraak.

Wil je weten wat Kapsalon Hair Design verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon Hair Design of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon Hair Design? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon Hair Design het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Kapsalon Hair Design reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon Hair Design

Bezoekers bekeken ook