Kapsalon The King

Kapsalon The King is een Kapper gelegen aan Marktplein 30 in Apeldoorn.

Meer informatie over Kapsalon The King in Apeldoorn

King Barber is een kapsalon in Apeldoorn die al sinds juni 2007 bestaat. Ze staan bekend om hun kwaliteit, elegantie en klantvriendelijkheid voor een eerlijke prijs. De eigenaar, Mustafa Kilic, zegt dat ze elke dag klaar staan om het beste uit zichzelf te halen. De kapsalon is centraal gelegen in het centrum van Apeldoorn en werkt zonder afspraak. Zowel mannen als vrouwen kunnen er terecht voor verschillende behandelingen, zoals knippen, stylen en verven. Het adres van de kapsalon is Marktplein 30 en het telefoonnummer is 0642672511.

Wil je weten wat Kapsalon The King verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon The King of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon The King? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon The King het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Kapsalon The King reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon The King

Bezoekers bekeken ook