KDO Apeldoorn

KDO Apeldoorn is een Sportclub gelegen aan Laan van Westenenk 4 in Apeldoorn.

Meer informatie over KDO Apeldoorn in Apeldoorn

In de tekst worden verschillende gebeurtenissen en aankondigingen vermeld. Op zaterdag 13 mei vonden de individuele meerkamp finales plaats voor bovenbouw turnsters. Op zaterdag 10 juni was het tijd voor de Apeldoornse Turn Kampioenschappen. Op zaterdag 20 mei vond de eerste wedstrijd plaats voor de recreatieve turngroepen. Er is ook een verkoop van nieuwe en tweedehands turnpakjes. Daarnaast wordt er gezocht naar iemand die drie uur per week de grote hal wil schoonhouden. Op zaterdag 15 april waren er individuele finales voor de middenbouw en teamfinales voor de bovenbouw turnsters.

Wil je weten wat KDO Apeldoorn verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van KDO Apeldoorn of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij KDO Apeldoorn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je KDO Apeldoorn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar KDO Apeldoorn reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. KDO Apeldoorn

Bezoekers bekeken ook