Kémi

Kémi is een Communicatieadviesbureau gelegen aan Jean Monnetpark 55 in Apeldoorn.

Meer informatie over Kémi in Apeldoorn

Kémi is gevestigd in Jean Monnetpark 55, 7336 BB Apeldoorn. Het parkeren is mogelijk voor de deur. Voor vragen vanuit het basis- en voortgezet onderwijs zijn er aparte e-mailadressen beschikbaar, namelijk bo@kemi.cc en vo@kemi.cc. Voor vragen vanuit Stimenz is er een speciaal e-mailadres: stimenz@kemi.cc. Daarnaast is er ook een e-mailadres voor zorgorganisaties die deelnemen aan het project Kleurrijk Zorg Apeldoorn: zorg@kemi.cc. Het telefoonnummer van Kémi is 06-44 77 80 84. Voor meer informatie en het privacy beleid kan men terecht op de website.

Wil je weten wat Kémi verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kémi of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kémi? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kémi het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Kémi reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kémi

Bezoekers bekeken ook