Kim Verschuren

Kim Verschuren is een Marketingconsultant gelegen aan Van Aelstlaan 10 in Apeldoorn.

Meer informatie over Kim Verschuren in Apeldoorn

Diep is een organisatie die zich bezighoudt met maatschappelijke vraagstukken op het gebied van energietransitie, gebiedsontwikkeling en circulariteit. Ze ontwikkelen methodes, diensten en producten en werken samen met opdrachtgevers aan opgaves die bijdragen aan een duurzame wereld. Diep staat bekend om hun integrale en creatieve benadering van deze vraagstukken. Ze werken samen met een netwerk van specialisten en experts om aanvullende diensten te leveren. Diep werkt altijd in dienst van de opdracht en de opgave en streven naar een toekomstbestendige wereld. Ze zijn zich bewust van de verbondenheid van verschillende thema's zoals klimaatverandering, energietransitie, voedselproductie, circulariteit en biodiversiteit en werken daarom samen met anderen aan deze vraagstukken. Diep bestaat uit een team van professionals met diverse achtergronden en expertise.

Wil je weten wat Kim Verschuren verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kim Verschuren of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kim Verschuren? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kim Verschuren het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Kim Verschuren reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kim Verschuren

Bezoekers bekeken ook