Kingstreet Restaurant

Kingstreet Restaurant is een Restaurant gelegen aan Koningstraat 7 in Apeldoorn.

Meer informatie over Kingstreet Restaurant in Apeldoorn

Het Kingstreet Restaurant, gelegen in het Bilderberg Hotel De Keizerskroon in Apeldoorn, biedt culinaire gastvrijheid met een verrassende twist. Chef-kok Steve Sykes kookt met ingrediënten uit het seizoen en koopt bij lokale leveranciers. Het restaurant staat bekend om zijn huiselijke sfeer en gastvrij personeel. Ze serveren lunch, diner en borrelgerechten, waaronder rijkgevulde sandwiches, Poké Bowls en grillgerechten. Daarnaast bieden ze ook Kingstreet Wines & Bites, waarbij diverse lekkernijen worden gecombineerd met een mooi glas wijn. Het restaurant hecht veel waarde aan verse lokale producten en goede service. Gasten zijn enthousiast over de kwaliteit van het eten en de vriendelijke bediening. Het restaurant is onderdeel van de Bilderberg hotelketen, die hotels heeft in verschillende regio's in Nederland en Duitsland.

Wil je weten wat Kingstreet Restaurant verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kingstreet Restaurant of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kingstreet Restaurant? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kingstreet Restaurant het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Kingstreet Restaurant reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kingstreet Restaurant

Bezoekers bekeken ook