Kiskadee

Kiskadee is een Internetmarketing gelegen aan Aubadestraat 10 in Apeldoorn.

Meer informatie over Kiskadee in Apeldoorn

De tekst beschrijft de kwalificaties en ervaring van Frank als senior content manager en online specialist. Hij is een allround interim professional die kan bijdragen aan het gehele ontwikkeltraject van een website. Frank heeft ervaring als content manager en webmaster, waarbij hij zich richtte op de performance en continuïteit van interne websites. Hij heeft ook gewerkt als projectmedewerker bij het omzetten van een intranet naar een 'social intranet' en als senior content manager bij Centraal Beheer. Daarnaast heeft Frank ervaring als content manager bij het intranetteam van de Rabobank. Hij heeft ook verschillende opleidingen gevolgd op het gebied van online marketing, analytics en online persuasion. Frank beschikt over vaardigheden op het gebied van techniek, communicatie, commercie en data.

Wil je weten wat Kiskadee verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kiskadee of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kiskadee? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kiskadee het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Kiskadee reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kiskadee

Bezoekers bekeken ook