Kleiboer coaching - personal training

Kleiboer coaching - personal training is een Personal trainer gelegen aan Dubbelbeek 22 in Apeldoorn.

Meer informatie over Kleiboer coaching - personal training in Apeldoorn

In deze tekst wordt Kleiboer Coaching geïntroduceerd, een personal training bedrijf dat mensen helpt bij het bereiken van een gezonde levensstijl, het vergroten van spiermassa, het verliezen van vet of het verbeteren van hun conditie. De eigenaar, Dave Kleiboer, heeft veel ervaring opgedaan in voeding en krachttraining tijdens zijn carrière als BMX'er. Hij gelooft in persoonlijke aandacht en het samenstellen van doelen met zijn klanten. Met zijn diploma 'Fitness & Health' heeft hij de kennis en vaardigheden om mensen te begeleiden naar de volgende stap. De aanpak van Kleiboer Coaching omvat het maken van een plan, het plannen van de eerste training, het regelmatig meten van de voortgang en het bieden van blijvende coaching via een app en WhatsApp. Het bedrijf benadrukt persoonlijke aandacht en moedigt mensen aan om contact op te nemen voor een vrijblijvend gesprek of pakket.

Wil je weten wat Kleiboer coaching - personal training verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kleiboer coaching - personal training of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kleiboer coaching - personal training? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kleiboer coaching - personal training het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Kleiboer coaching - personal training reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kleiboer coaching – personal training

Bezoekers bekeken ook