Klein Berlijn

Klein Berlijn is een Restaurant gelegen aan Hoofdstraat 34 in Apeldoorn.

Meer informatie over Klein Berlijn in Apeldoorn

Klein Berlijn is een restaurant zonder menukaart waar ze een 4, 5, 6 of 7 gangenmenu serveren. De prijzen variëren van €57,50 tot €87,50. Ze houden rekening met allergieën en dieetwensen, maar serveren geen veganistisch diner. Bij last minute wijzigingen wordt een supplement van €7,50 per persoon berekend. Het restaurant is geopend van woensdag tot en met zondag van 11:00 tot 23:00. Daarnaast hebben ze vacatures beschikbaar en bieden ze jeu de boules aan bij Klein Parijs. Hun contactinformatie is te vinden op hun website.

Wil je weten wat Klein Berlijn verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Klein Berlijn of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Klein Berlijn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Klein Berlijn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Klein Berlijn reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Klein Berlijn

Bezoekers bekeken ook