Klixs

Klixs is een Internetmarketing gelegen aan Zwolseweg 208A in Apeldoorn.

Meer informatie over Klixs in Apeldoorn

Augmented Reality is een techniek waarmee je meer engagement kunt creëren in social media campagnes en een echte band kunt opbouwen tussen een merk en een persoon. Klixs is een team van Young Professionals dat resultaatgerichte social media oplossingen biedt aan bedrijven van alle soorten en maten. Ze bieden diensten zoals Sociale Boost, Augmented Reality en Social Branding om de naamsbekendheid van bedrijven te vergroten en een netwerk van enthousiaste kopers op te bouwen. Ze hebben succesvolle campagnes uitgevoerd, zoals de Gold WorksAR campagne met een 100% stijging in interactie en de Move ItAR campagne met een 1400% stijging in interactie. Bij Klixs heb je volledige controle over je advertentiecampagnes en bieden ze campagnes op maat aan die perfect aansluiten op het merk of bedrijf. Klixs heeft ook een pitch wedstrijd gewonnen en ontvangen geld van Rabobank om te gebruiken voor hun activiteiten. Ze bieden verschillende AR filters aan, zowel voor bedrijven als particulieren, en je kunt deze filters ook als advertenties gebruiken op Instagram, Facebook en Snapchat. Neem contact op met Klixs voor meer informatie.

Wil je weten wat Klixs verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Klixs of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Klixs? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Klixs het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Klixs reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Klixs

Bezoekers bekeken ook