Klompenpad 'Loenense Enkenpad'

Klompenpad 'Loenense Enkenpad' is een Wandelroutes gelegen aan Vrijenbergweg 24B in Loenen.

Meer informatie over Klompenpad 'Loenense Enkenpad' in Loenen

Het Loenense Enkenpad is een wandelroute van 11 km in het buitengebied van Loenen. Het pad leidt door een glooiend landschap met enken, sprengbeken, historische landgoederen en een natuurtuin. De route kan ook verkort worden tot 6 of 9 km. Het startpunt is De Groote Modderkolk en er is een opstappunt bij Eetcafé t Ruifje. De route is gemarkeerd met bruine klompjes en kan in beide richtingen worden gewandeld. Het Loenense Enkenpad kan gecombineerd worden met het Eertbeeckse Beekpad. Er zijn verschillende bezienswaardigheden langs de route en er is een rustplek met een doolhof en reuzen klompen langs de Imbosweg. Het is niet toegestaan om honden mee te nemen op het pad en het voeren van dieren is verboden. Het pad loopt deels over particulier terrein waar vee loopt. Ook wordt gewaarschuwd voor vallende takken in bepaalde seizoenen.

Wil je weten wat Klompenpad 'Loenense Enkenpad' verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Klompenpad 'Loenense Enkenpad' of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Klompenpad 'Loenense Enkenpad'? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Klompenpad 'Loenense Enkenpad' het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Klompenpad 'Loenense Enkenpad' reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Klompenpad ‘Loenense Enkenpad’

Bezoekers bekeken ook