Kobe Osaka International

Kobe Osaka International is een Vechtsportclub gelegen aan Boekbindershorst 5 in Apeldoorn.

Meer informatie over Kobe Osaka International in Apeldoorn

Kobe Osaka International is een non-politieke organisatie die tot doel heeft de praktijk en het plezier van karate-do te verspreiden door middel van internationale samenwerking en vriendschap tussen mensen ongeacht ras of geloof. Ze organiseren internationale seminars, trainingskampen en competities. Het doel is om de leden te helpen genieten van een goede levenskwaliteit door middel van de beoefening van karate-do en de standaarden van alle leden te verbeteren door effectieve coaching. Ze reiken ook internationaal erkende Dan-graden, scheidsrechterskwalificaties en coachcertificaten uit. Hoewel ze oorspronkelijk als een Shitoryu/Shukokai organisatie werden opgericht, is het lidmaatschap nu open voor alle authentieke karate-do scholen. Het lidmaatschap is echter alleen open voor federaties, clubs en karateka van nationale federaties die lid zijn van de World Karate Federation.

Wil je weten wat Kobe Osaka International verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kobe Osaka International of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kobe Osaka International? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kobe Osaka International het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Kobe Osaka International reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kobe Osaka International

Bezoekers bekeken ook