Koffiehuis en lunchroom Het Kletskopje

Koffiehuis en lunchroom Het Kletskopje is een Restaurant gelegen aan Schubertlaan 26a in Apeldoorn.

Meer informatie over Koffiehuis en lunchroom Het Kletskopje in Apeldoorn

Het Kletskopje is een koffiehuis en lunchroom waar je heerlijke koffie en appeltaart kunt vinden. Het wordt beschreven als een warme en gezellige plek waar je je meteen thuis voelt. Het koffiehuis is gevestigd op de Schubertlaan 26a in Apeldoorn en je kunt contact met hen opnemen via het e-mailadres koffiehuishetkletskopje@gmail.com. Volg hen voor meer informatie.

Wil je weten wat Koffiehuis en lunchroom Het Kletskopje verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Koffiehuis en lunchroom Het Kletskopje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Koffiehuis en lunchroom Het Kletskopje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Koffiehuis en lunchroom Het Kletskopje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Koffiehuis en lunchroom Het Kletskopje reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Koffiehuis en lunchroom Het Kletskopje

Bezoekers bekeken ook