Kokkie

Kokkie is een Snackbar gelegen aan Kweekweg 2 in Apeldoorn.

Meer informatie over Kokkie in Apeldoorn

Bij Kokkie Kweekweg kun je niet alleen genieten van de lekkerste frites, snacks en softijs, maar ook lunchen en dineren. Zowel in de snackcounter als in het eetcafé is er genoeg keuze en alles wordt vers bereid. Ze zijn dagelijks geopend van 11.30 tot 17.00 uur en afhalen is mogelijk tot 20.00 uur. Er kan ook gereserveerd worden voor een diner, waarbij rekening wordt gehouden met allergieën en dieetwensen. Het restaurant is geopend van dinsdag tot zondag tot 21.30 uur, waarbij de keuken om 21.00 uur sluit. De locatie van Kokkie Kweekweg is Kweekweg 2, 7315 AR in Apeldoorn. Reserveren kan via het telefoonnummer 055 521 7138.

Wil je weten wat Kokkie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kokkie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kokkie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kokkie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Kokkie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kokkie

Bezoekers bekeken ook