Koreaans Kungfu

Koreaans Kungfu is een Sportschool gelegen aan Rederijkershoeve 18 in Apeldoorn.

Meer informatie over Koreaans Kungfu in Apeldoorn

Koreaans Kungfu is een vechtsport die wordt aangeboden bij de Martial Arts Academy. Het programma omvat 18 technieken met verschillende wapens, zoals stokken, zwaarden, hand- en voettechnieken. Verschillende leerlingen delen hun positieve ervaringen met de Koreaans Kungfu lessen, waarbij ze de veelzijdigheid en afwisseling van de sport benadrukken. Ze waarderen ook de gezellige en ontspannen sfeer en de vriendelijke en respectvolle groepsdynamiek. De mogelijkheid om op eigen tempo te trainen wordt ook als positief ervaren. Sommige leerlingen zijn al enkele maanden bezig en hopen nog jaren door te gaan, terwijl anderen aangeven dat Koreaans Kungfu hen heeft geholpen bij het omgaan met onrust en emoties. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven voor de nieuwsbrief van de Martial Arts Academy.

Wil je weten wat Koreaans Kungfu verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Koreaans Kungfu of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Koreaans Kungfu? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Koreaans Kungfu het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Koreaans Kungfu reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Koreaans Kungfu

Bezoekers bekeken ook