Krimdal Camping Bungalows

Krimdal Camping Bungalows is een Kampeerterrein gelegen aan Krimweg 166 in Hoenderloo.

Meer informatie over Krimdal Camping Bungalows in Hoenderloo

Dit kleinschalige park ligt in de prachtige bossen van de Veluwe, vlakbij Hoenderloo. Het park heeft 13 zomerhuisjes met basic voorzieningen en biedt veel privacy. Het is met name geschikt voor actieve natuurliefhebbers, fietsers en wandelaars. Het park grenst aan Staatsbosbeheer, waar mooie fietstochten en wandelroutes zijn uitgezet. Er zijn geen geasfalteerde paden en geen animatieteam aanwezig, omdat men zo min mogelijk wil ingrijpen in de natuur.

Wil je weten wat Krimdal Camping Bungalows verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Krimdal Camping Bungalows of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Krimdal Camping Bungalows? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Krimdal Camping Bungalows het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Krimdal Camping Bungalows reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Krimdal Camping Bungalows

Bezoekers bekeken ook