Kungfu Ninja's

Kungfu Ninja's is een Vechtsportschool gelegen aan Rederijkershoeve 18 in Apeldoorn.

Meer informatie over Kungfu Ninja's in Apeldoorn

Kungfu Ninja's is een unieke sport voor kinderen in Nederland. Tijdens de trainingen komen verschillende wapens en technieken aan bod, zoals stok, zwaard, ninjasterren, hand- en voettechnieken. Daarnaast is er wekelijks een uitdagend parcours waar de ninja's doorheen proberen te gaan. Kungfu Ninja's combineert Koreaans Kungfu, gymnastiek en freerunning. Ouders zijn erg positief over de lessen, omdat de kinderen worden uitgedaagd om sneller, sterker en beter te worden. De concentratie en het zelfvertrouwen van de kinderen groeien tijdens de trainingen. De lessen worden kindvriendelijk, professioneel en gezellig gegeven. Kungfu Ninja's biedt een ontspannen en uitdagende sfeer waarin kinderen in teamverband kunnen werken om doelen te bereiken. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van alle nieuwtjes.

Wil je weten wat Kungfu Ninja's verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kungfu Ninja's of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kungfu Ninja's? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kungfu Ninja's het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Kungfu Ninja's reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kungfu Ninja’s

Bezoekers bekeken ook