L.T.C. "Loenen"

L.T.C. "Loenen" is een Tennisvereniging gelegen aan Molenallee 32 in Loenen.

Meer informatie over L.T.C. "Loenen" in Loenen

L.T.C. Loenen is een tennisvereniging in het dorp Loenen op de Veluwe. De vereniging is opgericht in 1958 en biedt de mogelijkheid voor alle leeftijden om tennis te beoefenen. Er wordt speciale begeleiding gegeven aan de jeugd volgens het tenniskids beleid en er worden verschillende toernooien en activiteiten georganiseerd voor zowel jong als oud. LTC Loenen heeft ongeveer 240 enthousiaste leden en beschikt over 5 kunstgrasbanen. De vereniging bedankt De Zonnebloem voor het gebruik van de accommodatie voor het organiseren van een barbecue en bedankt ook de vrijwilligers die hierbij hebben geholpen.

Wil je weten wat L.T.C. "Loenen" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van L.T.C. "Loenen" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij L.T.C. "Loenen"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je L.T.C. "Loenen" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar L.T.C. "Loenen" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. L.T.C. “Loenen”

Bezoekers bekeken ook