La Femme's Beautycafé

La Femme's Beautycafé is een Kapper gelegen aan Ruysdaellaan 5 in Apeldoorn.

Meer informatie over La Femme's Beautycafé in Apeldoorn

La Femme's Beautycafé en La Femme Visagie en Hairstyling zijn gespecialiseerd in beautybehandelingen zoals haarstyling, make-up, wenkbrauwen en wimpers. Ze zijn in 2011 begonnen als All-inn Beautysalon en werken sinds 2021 alleen nog maar op locatie. Femke, de oprichter, is een ervaren hairstylist, visagist, wimperstylist, wenkbrauwstylist en nailstylist. Ze heeft haar eigen salon gehad en komt nu bij de klanten thuis. Het team bestaat ook uit andere ervaren kappers, visagisten en een fotograaf. Bij La Femme's Beautycafé kun je terecht voor diverse behandelingen en workshops visagie. Ze zijn gespecialiseerd in bruidskapsels, bruidsvisagie en feestkapsels en volgen regelmatig trainingen om op de hoogte te blijven van de laatste trends. Ze bieden ook diensten aan voor fotoshoots. De naam La Femme's Beautycafé komt voort uit de gezellige en ongedwongen sfeer die ze willen creëren, vergelijkbaar met een café. Ze bieden visagie en hairstyling aan voor verschillende gelegenheden, zoals feestjes, dates, bruiloften en gala's.

Wil je weten wat La Femme's Beautycafé verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van La Femme's Beautycafé of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij La Femme's Beautycafé? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je La Femme's Beautycafé het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar La Femme's Beautycafé reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. La Femme’s Beautycafé

Bezoekers bekeken ook