Landgoed de Molenbeek

Landgoed de Molenbeek is een Wandelroutes gelegen aan Unnamed Road in Eerbeek.

Meer informatie over Landgoed de Molenbeek in Eerbeek

Landgoed 'De Molenbeek' in Eerbeek is al sinds 1855 in het bezit van de familie. Het landgoed omvatte een papiermolen, een woonhuis, een schuur en aangrenzende landerijen. De molen raakte in verval en is nu te bezichtigen in het Openluchtmuseum in Arnhem. De Gravinnebeek, waar de molen aan stond, is recentelijk weer watervoerend gemaakt door vrijwilligers. Op 30 maart 2022 stroomde het water weer over het oude watervalletje. Dit was meer dan 25 jaar geleden voor het laatst gebeurd. Het herstel van de beek is mogelijk door natte weersomstandigheden in het najaar van 2021 en in februari 2022. Het is mooi om te zien hoe het waterpeil op de Veluwe zich kan herstellen.

Wil je weten wat Landgoed de Molenbeek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Landgoed de Molenbeek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Landgoed de Molenbeek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Landgoed de Molenbeek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Landgoed de Molenbeek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Landgoed de Molenbeek

Bezoekers bekeken ook