Landgoed de Ploeg

Landgoed de Ploeg is een Kampeerterrein gelegen aan Greutelseweg 61 in Wenum-Wiesel.

Meer informatie over Landgoed de Ploeg in Wenum-Wiesel

Landgoed de Ploeg is gelegen in het tweelingdorp Wenum-Wiesel in de gemeente Apeldoorn. Het landschap van het landgoed bestaat uit glooiende weilanden, bos en beken. Het landgoed bestaat uit een herenhuis en stallen, die in 1998 de status van gemeentemonument hebben gekregen. Sinds 2007 is het landgoed open voor publiek en zijn er wandelpaden aangelegd. De familie de Bruijn heeft sinds de jaren '60 hun bedrijf op het landgoed, waar ze biologisch vleesvee fokken en pensionplaatsen voor paarden en pony's aanbieden. Sinds 2015 is er ook een mini-camping met luxe voorzieningen op het landgoed. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen via vraag@landgoeddeploeg.nl.

Wil je weten wat Landgoed de Ploeg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Landgoed de Ploeg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Landgoed de Ploeg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Landgoed de Ploeg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Landgoed de Ploeg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Landgoed de Ploeg

Bezoekers bekeken ook