Laser Ontharingskliniek - Apeldoorn B.V.

Laser Ontharingskliniek - Apeldoorn B.V. is een Schoonheidssalon gelegen aan Schuttersweg 76 in Apeldoorn.

Meer informatie over Laser Ontharingskliniek - Apeldoorn B.V. in Apeldoorn

Veel mensen hebben last van ongewenste haargroei en zoeken naar een permanente oplossing. Laserontharing met de LightSheer Diodelaser biedt hierbij uitkomst. Gemiddeld zijn 3 tot 6 behandelingen nodig voor een permanente haarreductie, met name bij dikke en donkere haren. De duur van de behandeling varieert van 10 minuten tot 1 uur, afhankelijk van het te behandelen gebied. Behandelingen vinden plaats op afspraak, zowel overdag als 's avonds. Voordat de behandeling begint, vindt er een vrijblijvend consult plaats waarbij een testbehandeling wordt uitgevoerd en alle vragen worden beantwoord. Laserontharing is definitief, in tegenstelling tot andere ontharingstechnieken zoals IPL, waarbij vaak meer dan 10 behandelingen nodig zijn en jaarlijkse herhalingsbehandelingen vereist zijn. Hoewel de prijs per IPL-behandeling lager ligt, is de totaalprijs voor Laserontharing uiteindelijk lager vanwege het kleinere aantal benodigde behandelingen. Naast laserontharing biedt de kliniek ook tandenbleekbehandelingen aan. Contactgegevens en locaties van de klinieken zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat Laser Ontharingskliniek - Apeldoorn B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Laser Ontharingskliniek - Apeldoorn B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Laser Ontharingskliniek - Apeldoorn B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Laser Ontharingskliniek - Apeldoorn B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Laser Ontharingskliniek - Apeldoorn B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Laser Ontharingskliniek – Apeldoorn B.V.

Bezoekers bekeken ook