Lash Loft

Lash Loft is een Schoonheidssalon gelegen aan Henri Dunantlaan 6 in Apeldoorn.

Meer informatie over Lash Loft in Apeldoorn

Lash Loft biedt behandelingen aan zoals wimperextensions en wenkbrauwstyling. De wimperstylistes hebben veel ervaring en werken met producten van Lash eXtend, Henna Couture en Glance. Tijdens de eerste afspraak wordt er een intake gehouden waarbij uitleg wordt gegeven over de behandeling en een intakeformulier wordt ingevuld. De salon is in 2013 begonnen in een tuinhuis en is later verhuisd naar een ander pand aan de Koninginnelaan. Sinds mei 2021 bevindt de salon zich in een monumentaal pand in Apeldoorn en is er ook een vestiging in Baarn sinds november 2020.

Wil je weten wat Lash Loft verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lash Loft of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lash Loft? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lash Loft het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Lash Loft reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lash Loft

Bezoekers bekeken ook