Le Baffon

Le Baffon is een Restaurant gelegen aan Hoofdstraat 198 in Apeldoorn.

Meer informatie over Le Baffon in Apeldoorn

Restaurant Le Baffon in Apeldoorn is geopend van woensdag tot en met zondag vanaf 16.00 uur. Op iedere donderdag in augustus en september is er de mogelijkheid om onbeperkt mosselen te eten voor €21,95 per persoon. Voor meer informatie kunnen mensen bellen naar het telefoonnummer 055-5213141 of een bericht sturen via Whatsapp naar 06-27453064. Het restaurant is gelegen aan de Hoofdstraat 198 in Apeldoorn en er is parkeergelegenheid in de nabijgelegen parkeergarage bij CODA. Het restaurant biedt verschillende diensten aan zoals diner, plateservice, een bar en de mogelijkheid voor bedrijfsborrels, feesten en partijen. Het maandmenu wisselt iedere maand en is te vinden in de agenda op de website van het restaurant.

Wil je weten wat Le Baffon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Le Baffon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Le Baffon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Le Baffon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Le Baffon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Le Baffon

Bezoekers bekeken ook