Le Salon Tamara

Le Salon Tamara is een Schoonheidssalon gelegen aan Koning Lodewijklaan 158 in Apeldoorn.

Meer informatie over Le Salon Tamara in Apeldoorn

Le Salon Tamara is een specialist op het gebied van haarverzorging en huidverzorging in Apeldoorn en Nunspeet. Ze bieden zowel kappers- als schoonheidssalon diensten aan en zijn gespecialiseerd in de allerlaatste technieken rondom haar. Ze kunnen helpen bij het aanmeten van pruiken en haarstukken en plaatsen ook haarextensions op maat. Le Salon Tamara is een erkend leverancier van haarwerken en voldoet aan alle geldende leveringsvoorwaarden en wettelijke bepalingen. Voor meer informatie kunnen mensen contact met hen opnemen of hun Facebook-pagina volgen.

Wil je weten wat Le Salon Tamara verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Le Salon Tamara of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Le Salon Tamara? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Le Salon Tamara het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Le Salon Tamara reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Le Salon Tamara

Bezoekers bekeken ook