Liz Atienza · Beauty & Coaching

Liz Atienza · Beauty & Coaching is een Schoonheidssalon gelegen aan Aurelia 126 in Apeldoorn.

Meer informatie over Liz Atienza · Beauty & Coaching in Apeldoorn

Liz Atienza is een enthousiaste ondernemer die gespecialiseerd is in beauty en coaching. Ze biedt verschillende behandelingen aan, zoals het zetten van wimperextensions. Ze is gevestigd in Apeldoorn, Zuidbroek. Liz is al sinds 2014 bezig als zelfstandig ondernemer en heeft veel ervaring in het zetten van wimperextensions. Ze biedt zowel de One by One techniek als de Russian Volume techniek aan. Het verwijderen van de extensions is ook mogelijk, maar dit moet altijd door een professional worden gedaan om schade aan de natuurlijke wimpers te voorkomen. Liz hecht veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Ze vraagt haar klanten om geen make-up op de ogen te dragen tijdens de behandeling en om make-up te verwijderen met olie-vrije producten. Als je geïnteresseerd bent, kun je contact met haar opnemen voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Wil je weten wat Liz Atienza · Beauty & Coaching verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Liz Atienza · Beauty & Coaching of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Liz Atienza · Beauty & Coaching? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Liz Atienza · Beauty & Coaching het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Liz Atienza · Beauty & Coaching reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Liz Atienza · Beauty & Coaching

Bezoekers bekeken ook