Loopsport Matenpark

Loopsport Matenpark is een Sportclub gelegen aan Heemradenlaan 130 in Apeldoorn.

Meer informatie over Loopsport Matenpark in Apeldoorn

Loopsport Matenpark is een gezellige loopgroep in Apeldoorn de Maten waar mensen samen hardlopen. Er wordt gelopen in verschillende groepen, zodat iedereen op zijn eigen niveau kan meedoen. Er is geen lidmaatschap en je betaalt €2,- per keer dat je meeloopt. Je kunt iedere week meelopen of af en toe een training volgen. Daarnaast biedt Loopsport Matenpark ook beginnerscursussen aan, genaamd "Kom van de bank af". Het verzamelpunt is Sportcentrum Matenpark in Apeldoorn de Maten. Er is ook de mogelijkheid om je aan te melden voor de nieuwsbrief of om lid te worden van de STRAVA CLUB en de social media kanalen van Loopsport Matenpark.

Wil je weten wat Loopsport Matenpark verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Loopsport Matenpark of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Loopsport Matenpark? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Loopsport Matenpark het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Loopsport Matenpark reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Loopsport Matenpark

Bezoekers bekeken ook