Lunch- en Wijnbar Rembrandt

Lunch- en Wijnbar Rembrandt is een Koffiebar gelegen aan Marktstraat 3 in Apeldoorn.

Meer informatie over Lunch- en Wijnbar Rembrandt in Apeldoorn

Rembrandt is een mooie en gezellige lunchroom en wijnbar in Apeldoorn. Ze bieden verschillende opties voor groepsuitjes en helpen bij het organiseren van feesten. Daarnaast hebben ze een menu met meer dan 80 verschillende wijnen en heerlijke borrelhapjes. Rembrandt is ook op zoek naar nieuw personeel en biedt zowel bijbanen als fulltime banen aan. Ze hebben recentelijk een nieuwe bedrijfsleider, Bastiaan, en organiseerden een feest genaamd 'Dansen met Rembrandt' met een optreden van eigenaar Aaron Post. Rembrandt is te vinden in de video van Apeldoorn Binnenstad over het najaar. De openingstijden en contactgegevens zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat Lunch- en Wijnbar Rembrandt verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lunch- en Wijnbar Rembrandt of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lunch- en Wijnbar Rembrandt? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lunch- en Wijnbar Rembrandt het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Lunch- en Wijnbar Rembrandt reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lunch- en Wijnbar Rembrandt

Bezoekers bekeken ook