Lunchduck.nl

Lunchduck.nl is een Catering gelegen aan Mezenweg 5 in Apeldoorn.

Meer informatie over Lunchduck.nl in Apeldoorn

Dit artikel gaat over Family Apeldoorn, een plek waar je gemakkelijk en snel online kunt bestellen. Ze hebben ook een nieuw rad waar je na elke bestelling aan kunt draaien en kans maakt op mooie prijzen. Daarnaast verloot Foodticket elke 6 maanden een gloednieuwe Toyota Aygo. Family Apeldoorn is ook op zoek naar medewerkers, ze hebben verschillende vacatures beschikbaar. Het gaat om ongeveer 25 uur per week, overdag en in de vroege avond, doordeweeks en minimaal 1 dag in het weekend. Als je geïnteresseerd bent, kun je je sollicitatie mailen naar apeldoorn@family.nl. De locatie van Family Apeldoorn is Distelvlinderlaan 46, 7323 XA Apeldoorn. Je kunt ook bellen naar 055 843 81 67 voor meer informatie. De bezorgtijden en afhaaltijden zijn niet specifiek genoemd in de tekst.

Wil je weten wat Lunchduck.nl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lunchduck.nl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lunchduck.nl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lunchduck.nl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Lunchduck.nl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lunchduck.nl

Bezoekers bekeken ook