Lunchroom De Eetkamer

Lunchroom De Eetkamer is een Koffiebar gelegen aan Stationsdwarsstraat in Apeldoorn.

Meer informatie over Lunchroom De Eetkamer in Apeldoorn

De Eetkamer Apeldoorn is een lunchroom gelegen aan de Stationsdwarsstraat 2, tussen het station en het centrum van Apeldoorn. Het is een initiatief van Stichting Philadelphia Zorg, waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt (leren) werken. In deze creatieve lunchroom leren de medewerkers alles op het gebied van service en eten. De Eetkamer heeft de titel 'Lunchroom van het jaar' van de Gemeente Apeldoorn gewonnen bij de Nederlandse Horecaprijzen. Ze kregen de 'Golden Award' met het meeste aantal stemmen en de hoogste gemiddelde waardering van 9,2.

Wil je weten wat Lunchroom De Eetkamer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lunchroom De Eetkamer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lunchroom De Eetkamer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lunchroom De Eetkamer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Lunchroom De Eetkamer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lunchroom De Eetkamer

Bezoekers bekeken ook