M&J kappers

M&J kappers is een Kapper gelegen aan Stadskade 480 in Apeldoorn.

Meer informatie over M&J kappers in Apeldoorn

M & J Kappers is een vertrouwde kapsalon die vakmanschap en gezelligheid combineert. Ze zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag en je kunt van tevoren een afspraak maken of gewoon binnenlopen als er ruimte is. Marian Jonges en Jacqueline Heim zijn de eigenaren en ze hebben vacatures voor een allround kapper en een stagiaire. Het team wordt binnenkort uitgebreid. Daarnaast bieden ze een breed scala aan knip- en kleurbehandelingen aan, waarbij ze je kunnen helpen bij het kiezen van een kapsel dat bij je gezichtsvorm past. Ze werken met het merk KIS, dat bekroond is als de nummer één salonbehandeling. De prijslijst voor 2023 is ook beschikbaar op hun website. Voor donaties van haar werken ze samen met de Nederlandse Haarstichting, waarbij klanten een verzorgingsproduct voor hun haar ontvangen als vergoeding. Ze hebben ook een samenwerking met coMebacK Taxi Apeldoorn voor aantrekkelijke tarieven. Er zijn ook huisregels, zoals op tijd komen en het tijdig afzeggen van afspraken.

Wil je weten wat M&J kappers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van M&J kappers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij M&J kappers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je M&J kappers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar M&J kappers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. M&J kappers

Bezoekers bekeken ook