Malkander

Malkander is een Zwembad gelegen aan Laan van Westenenk 4 in Apeldoorn.

Meer informatie over Malkander in Apeldoorn

Aquacentrum Malkander is een zwembad in Apeldoorn waar bezoekers kunnen genieten van verschillende activiteiten, zoals banen zwemmen, recreatief zwemmen, aquasporten en wellnessfaciliteiten zoals een stoombad en sauna. Het zwembad biedt ook zwemlessen aan voor alle leeftijden, van het zwem-ABC tot zwemles voor volwassenen. Er is ook een buitenbad beschikbaar in de zomer. Er zijn echter enkele aandachtspunten, zoals de vervanging van de deur van het recreatiebad naar het instructiebad op vrijdag 29 september, waardoor bezoekers mogelijk overlast kunnen ervaren. Op maandag, dinsdag en woensdagavond is er beperkt recreatief zwemmen vanwege drukbezochte aquasporten. Op donderdagavond is er een wellnessavond waar de minimumleeftijd 18 jaar is, behalve tijdens schoolvakanties. Het zwembad heeft ook aangekondigd dat er per 1 november tariefstijgingen zullen zijn en dat ze een samenwerking hebben met SERA Dataduiker.

Wil je weten wat Malkander verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Malkander of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Malkander? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Malkander het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Malkander reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Malkander

Bezoekers bekeken ook