Mappixx

Mappixx is een Posterwinkel gelegen aan Bosweg 63 in Apeldoorn.

Meer informatie over Mappixx in Apeldoorn

Mappixx biedt op maat gemaakte fotocollages aan met gratis verzending naar Nederland en België. De fotocollages kunnen binnen 4 werkdagen thuis bezorgd worden. Klanten kunnen kiezen uit verschillende landen, hun eigen foto's uploaden en het gewenste formaat kiezen. De fotocollages kunnen ook gepersonaliseerd worden met een titel en/of subtitel. Klanten kunnen hun eigen ontwerp maken met behulp van de ontwerp tool van Mappixx. De fotocollages worden gedrukt op dik 250 grams papier met een glanzende finish. De prijzen zijn afhankelijk van het formaat van de fotocollage. Daarnaast biedt Mappixx gratis verzending aan binnen Nederland. Klanten kunnen ook contact opnemen voor speciale verzoeken. Er zijn positieve recensies van klanten te vinden die tevreden zijn met hun fotocollages.

Wil je weten wat Mappixx verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mappixx of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mappixx? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mappixx het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Mappixx reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mappixx

Bezoekers bekeken ook