Margaret Hesp

Margaret Hesp is een Sportmasseur gelegen aan De Pergola 125 in Apeldoorn.

Meer informatie over Margaret Hesp in Apeldoorn

Bij FSG Health op de FSG Campus in Ugchelen is het nu mogelijk om een (sport)massage te krijgen. Hans van Vechgel en Margaret Hesp zijn de masseurs waarmee Houwer & Ruijs samenwerkt. Je kunt een afspraak maken voor een massage rechtstreeks bij Hans of Margaret. Margaret is beschikbaar op maandagavond en heeft ondersteuning van haar blindengeleidehond vanwege haar visuele beperking. Hans is beschikbaar op vrijdag. Sporters die aangesloten zijn bij NOC NSF met een A, B of HP status krijgen tot €25,- per massage vergoed. De massage behandelingen worden niet vergoed vanuit de zorgverzekering. De prijzen variëren van €30,- voor 30 minuten tot €60,- voor 60 minuten.

Wil je weten wat Margaret Hesp verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Margaret Hesp of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Margaret Hesp? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Margaret Hesp het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Margaret Hesp reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Margaret Hesp

Bezoekers bekeken ook