MAXIM Kappers

MAXIM Kappers is een Kapper gelegen aan Molenstraat-Centrum 437 in Apeldoorn.

Meer informatie over MAXIM Kappers in Apeldoorn

Maxim Kappers is een kapsalon gevestigd in Apeldoorn, sinds 2006. Het team bestaat uit vier ervaren en enthousiaste medewerkers die altijd klaar staan om te helpen. Een afspraak maken is gewenst en kan telefonisch of door langs te komen. Bij een volle stempelkaart krijgt u één keer gratis knippen. De openingstijden zijn op maandag van 10:00 tot 17:30, woensdag en vrijdag van 08:30 tot 17:30, donderdag van 08:30 tot 20:00 en zaterdag van 08:00 tot 17:00. De kapsalon is gesloten op dinsdag en zondag.

Wil je weten wat MAXIM Kappers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van MAXIM Kappers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij MAXIM Kappers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MAXIM Kappers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar MAXIM Kappers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. MAXIM Kappers

Bezoekers bekeken ook