MDsport

MDsport is een Sportwinkel gelegen aan Vissenstraat 2 in Apeldoorn.

Meer informatie over MDsport in Apeldoorn

MD Sport is een sportwinkel die al meer dan 35 jaar bestaat en gespecialiseerd is in sportmaterialen voor alle doelgroepen. Ze bieden scherpe prijzen en persoonlijk advies. Daarnaast hebben ze een spaarprogramma voor gratis bonusartikelen. In het buitenseizoen hebben ze een breed assortiment aan sportmaterialen, zoals markeringspionnen, markeercirkels en blokken van EVA foam. Ze hebben ook bestsellers zoals een dobbelsteen met insteekhoezen en een Futsal Derbystar Basic Pro TT. De winkel biedt producten aan in verschillende categorieën, zoals atletiek, boksen, fitness, frisbee, hockey, korfbal, padel en volleybal. MD Sport accepteert betalingen via iDeal en biedt ook de mogelijkheid om op factuur te betalen. Ze hebben ook een nieuwsbrief en zijn actief op social media. De winkel is gevestigd in Apeldoorn en biedt ook de mogelijkheid om producten te bestellen die niet op de website staan. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur.

Wil je weten wat MDsport verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van MDsport of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij MDsport? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MDsport het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar MDsport reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. MDsport

Bezoekers bekeken ook