Medisch Pedicure Angelika

Medisch Pedicure Angelika is een Nagelstudio gelegen aan Motetstraat 1 in Apeldoorn.

Meer informatie over Medisch Pedicure Angelika in Apeldoorn

De tekst gaat over een pedicurepraktijk in Apeldoorn, gerund door Angelika Reibnegger. Vanwege de coronacrisis zijn er enkele veranderingen in de praktijk, zoals het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen en het reinigen en desinfecteren van de behandelruimte na elke behandeling. Angelika Reibnegger is een gediplomeerde pedicure en heeft zich gespecialiseerd in verschillende technieken. Ze werkt met professionele apparatuur en hecht veel waarde aan hygiëne. Haar specialiteiten zijn hygiëne en kwaliteit. Mensen met diabetes kunnen mogelijk een vergoeding krijgen van de zorgverzekeraar voor een pedicurebehandeling. Afspraken kunnen alleen telefonisch worden gemaakt.

Wil je weten wat Medisch Pedicure Angelika verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Medisch Pedicure Angelika of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Medisch Pedicure Angelika? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Medisch Pedicure Angelika het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Medisch Pedicure Angelika reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Medisch Pedicure Angelika

Bezoekers bekeken ook